Centrale Verwarming

Centrale verwarming

 

Eenvoudig revolutionair .

 

De technologie staat niet stil. Ook de verwarmingsmarkt innoveert als nooit tevoren. Haast elke maand komt er iets nieuw op de markt. Maar weet u als klant nog wel wat het beste voor u is?

 

Vloerverwarming, radiatoren, condensatieketel, zonneboiler, warmtepomp,…. Of uw verwarmingsketel nu aan vervanging toe is of u bent aan het bouwen of verbouwen bij ons kan u steeds te recht voor een installatie op maat.

 

Doordat wij Cerga professionele gasinstallateur zijn, plaatsen wij ook gasleidingen zowel voor aardgas als propaan/butaan waardoor u steeds op dezelfde vakman kunt rekenen.

 

Met een uitstekende service zowel voor als na verkoop. Omdat wij zelf veel belang stellen in een goede dienst na verkoop en een degelijke kwaliteit, plaatsen wij voornamelijk Junkers dat deel uitmaakt van de Bosch Groep.

 

De zekerheid die Junkers u biedt, steunt op een grote knowhow, een continu kwaliteitsstreven en sterke innovatiedrang. Het nieuwste product uit hun gamma de 9000i gascondensatieketel en hun slimme thermostaat, de CT100 zijn ongeëvenaard qua design en simpele bediening. EENVOUDIG REVOLUTIONAIR!

CERAPUR 9000I

CONTACTEER ONS

Hellegastraat 13 bus 1

2590 Berlaar

Joris: 0475/97.43.66

Ben: 0471/33.66.96

CERTIFICATEN

Wij beschikken over de nodige certificaten en blijven op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen. Hiervoor volgen wij regelmatig bijscholingen bij overheidsinstanties en leveranciers.

 

- Erkend brander technicus vloeibare brandstof

 

- Erkend brander technicus gasvormige brandstof

 

- Erkend stookolietechnicus

 

- CERGA-professionele gasinstallateur

© Copyright 2016 All Rights Reserved.