Sanitair

Installatie sanitair & badkamer

 

Comfort en mooie afwerking .

 

Wanneer u denkt aan uw sanitaire installatie dan denkt u wellicht aan comfort, een mooie afwerking, maar eveneens aan functionele oplossingen en een zorgeloos gebruik.

 

Daarom plaatsen wij bij nieuwbouw geen PVC- maar PE- buizen van Pipelife. Dit duurzaam alternatief biedt u 100% zekerheid tegen lekkage, maar is ook bestand tegen hogere- lagere temperaturen en slagvast.

 

Ook op het vlak van regenwaterpompen is er een groot verschil in kwaliteit en wensen. Met een persoonlijke en verzorgde aanpak helpen wij u graag op het vlak van badkamerrenovatie, plaatsen of vervangen van een regenwaterpomp/waterontkalker, complete sanitaire installaties zowel nieuwbouw & renovaties.

 

Ook herstellingen van een lekkende kraan, gebrek aan warm water…kan u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een zonneboiler voor u te plaatsen.

 

Met deze moderne en duurzame technologie kan u na installatie genieten van een sterk verminderde rekening voor uw warm water..

CONTACTEER ONS

Hellegastraat 13 bus 1

2590 Berlaar

Joris: 0475/97.43.66

Ben: 0471/33.66.96

CERTIFICATEN

Wij beschikken over de nodige certificaten en blijven op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen. Hiervoor volgen wij regelmatig bijscholingen bij overheidsinstanties en leveranciers.

 

- Erkend brander technicus vloeibare brandstof

 

- Erkend brander technicus gasvormige brandstof

 

- Erkend stookolietechnicus

 

- CERGA-professionele gasinstallateur

© Copyright 2016 All Rights Reserved.