Warmtepompen

Warmtepomp

 

zuinig, goed voor het milieu en onderhoudsvriendelijk.

 

Voor wie vandaag zijn huis energiezuinig wil verwarmen of van sanitair warm water wil voorzien, zijn warmtepompen zeker het overwegen waard.

 

Deze toestellen onttrekken warmte uit de directe omgeving (water, lucht, aarde) en zetten die efficiënt om in energie. Een besparing tot 40% in vergelijking met traditionele ketels ligt voor het grijpen.

 

In combinatie met een zonneboiler hebt u elk seizoen de meest energiebesparende oplossing. In de zomermaanden bijvoorbeeld werkt u verwarming en sanitaire installatie volledig op de zon waardoor u een minimum aan elektriciteit verbruikt. Maar ook in de koude wintermaanden met minder zon hoeft u geen zware elektrische weerstand te gebruiken om voldoende warm water te produceren. U haalt ze gewoon uit de lucht of aarde.

Hybride condensatie-gaswandketel

 

Zekerheid.

 

Indien men toch de zekerheid van een condensatieketel niet wil verliezen bestaat er de mogelijkheid om een hybride condensatie-gaswandketel te plaatsen, dit is een systeem zonder buitenunit met een ingebouwde warmtepomp.

 

Rekening houdend met de prijs van gas en elektriciteit werkt dit toestel steeds op de goedkoopste energie.

Warmtepompboiler

 

Lage energiekosten - hoog comfort

 

Door uw elektrische boiler te vervangen door een warmtepompboiler is er een besparing van meer dan 70 procent mogelijk.

 

Het verbruik van een warmtepompboiler ligt namelijk drie- tot viermaal lager dan de geproduceerde energie. Een goedkopere oplossing waarmee u op lange termijn veel geld bespaardt!

CONTACTEER ONS

Hellegastraat 13 bus 1

2590 Berlaar

Joris: 0475/97.43.66

Ben: 0471/33.66.96

CERTIFICATEN

Wij beschikken over de nodige certificaten en blijven op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen. Hiervoor volgen wij regelmatig bijscholingen bij overheidsinstanties en leveranciers.

 

- Erkend brander technicus vloeibare brandstof

 

- Erkend brander technicus gasvormige brandstof

 

- Erkend stookolietechnicus

 

- CERGA-professionele gasinstallateur

© Copyright 2016 All Rights Reserved.