Zonne Boilers

Duurzaam comfort

 

Natuurlijke zonnewarmte .

 

Verwarming of sanitair warm water, de Solar-technologie zet natuurlijke zonnewarmte op een efficiënte manier om in behaaglijk en kostenefficiënt comfort.

 

Hierdoor kunt u in 1 jaar tot 60% energie besparen voor de bereiding van warm water! In combinatie met de huidige of een nieuwe installatie op aardgas of mazout kan u de warmte van de zon optimaal benutten en in de koude wintermaanden zal het systeem indien nodig, overschakelen op mazout of aardgas zodat u niet afhankelijk bent van het mooie weer of een zware elektrische weerstand.

Junkers Standaard Solar Inside

 

Energiezuinig systeem .

 

De Junkers-condensatieketels zijn standaard uitgerust met Solar Inside, de innovatieve besturing die een efficiënte interactie regelt tussen de condensatieketel, de regeling met gepatenteerde Solar-optimalisatie, de boiler en de Junkers-zonnepanelen.

 

Dit complete energiezuinige systeem bespaart u alvast heel wat geld én is minder belastend voor het milieu dan de traditionele verwarmingssystemen.

CONTACTEER ONS

Hellegastraat 13 bus 1

2590 Berlaar

Joris: 0475/97.43.66

Ben: 0471/33.66.96

CERTIFICATEN

Wij beschikken over de nodige certificaten en blijven op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen. Hiervoor volgen wij regelmatig bijscholingen bij overheidsinstanties en leveranciers.

 

- Erkend brander technicus vloeibare brandstof

 

- Erkend brander technicus gasvormige brandstof

 

- Erkend stookolietechnicus

 

- CERGA-professionele gasinstallateur

© Copyright 2016 All Rights Reserved.