Kantoor: 015 25 05 35    Ben De Meyer: 0471 33 66 96

De Meyer Joris bvba logo
De Meyer Joris bvba

Over ons

Joris, Ben en Dylan staan voor u klaar.

Zaakvoerder Joris De Meyer volgde een opleiding sanitair aan het VTI in Lier. Dit was een 7de jaar als specialisatie na de opleiding mechanica. Hij studeerde af in 1979 en begon bij een lokale installateur van verwarming en sanitair in Berlaar. Dit bedrijf was gespecialiseerd in indoor tennishallen, maar werkte ook regelmatig voor particulieren.

Joris merkte dat er veel vraag was naar een technicus voor kleine werken. Hij begon deze kleine opdrachten uit te voeren in zijn vrije tijd, maar had al snel geen vrije tijd meer. Dit was het prille begin van De Meyer Joris bvba in 1985. Eerst in bijberoep en later voltijds werkte Joris als zelfstandig installateur sanitair en verwarming.

Het loonde om deze kans te wagen. Meer en meer klanten boden zich aan. Louter via mond-tot-mondreclame kreeg Joris heel snel een reputatie van goede service en kwaliteitsvol werk.

Zoon Ben raakte eveneens geïnteresseerd in het werk en vergezelde zijn vader meer en meer op opdrachten 's avonds en tijdens het weekend. In 2015 studeerde Ben af met een diploma verwarming/sanitair en hernieuwbare energie en werd medezaakvoerder.

De-Meyer-Joris-home centrale verwarming - sanitair - zonneboilers
De-Meyer-Joris-home centrale verwarming - sanitair - zonneboilers

Deze nieuwe impuls betekende meer opdrachten en meer tevreden klanten, en meer groei voor De Meyer Joris bvba. Dylan, een van Bens klasgenoten, kwam het team versterken in februari 2017. Ook de oorspronkelijke locatie in Beerzel werd te klein en de zaak verhuisde naar een nieuw en groter pand in Berlaar.

Joris, Ben en Dylan werken samen in een sfeer die meer familiaal en niet enkel collegiaal is. En dit warme enthousiasme zet zich door in het werk en de service die zij leveren. Klanten zien telkens dezelfde gedreven technici en weten dat ze kunnen rekenen op betrouwbaarheid en degelijkheid, en dat niet enkel tijdens de kantooruren. De klant komt steeds op de eerste plaats. Daarom wordt ook zoveel mogelijk materiaal van degelijke Duitse merken gebruikt met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De Meyer Joris bvba kijkt met hoop en vertrouwen naar de toekomst. De ontwikkelingen in de sector worden op de voet gevolgd en de service en diensten nog verder verbeterd. Binnenkort opent ook de showroom in Berlaar. Hier zullen klanten in alle gezelligheid en met een drankje erbij de nieuwste toestellen kunnen bekijken en hun project kunnen voorstellen.

Contacteer ons voor inlichtingen of een offerte

Certificaten

Wij beschikken over de nodige certificaten en blijven op de hoogte van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen. Hiervoor volgen wij regelmatig bijscholingen bij overheidsinstanties en leveranciers.

  • Erkend brander technicus vloeibare brandstof
  • Erkend brander technicus gasvormige brandstof
  • Erkend stookolietechnicus
  • CERGA professionele gasinstallateur
De Meyer Joris bvba - Verwarming-Sanitair-Warmtepomp-Zonneboiler-Certificaten
De Meyer Joris bvba - Verwarming-Sanitair-Warmtepomp-Zonneboiler-Certificaten
De Meyer Joris bvba - Verwarming-Sanitair-Warmtepomp-Zonneboiler-Certificaten
De Meyer Joris bvba - Verwarming-Sanitair-Warmtepomp-Zonneboiler-Certificaten

Schrijf in op onze nieuwsbrief